torsdag 29 januari 2009

Bra ölforum?

Det är ändå lite tråkigt att det inte finns något riktigt bra helhjärtat ölforum på internet (vad jag vet, då alltså). T. ex så är ju Svenska Ölfrämjandets -forum ganska inaktivt. Sen finns ju det diverse Mat & dryck sektioner på t. ex Flashback och liknande forum. Det tråkiga enligt mig är att de ofta blir väldigt inaktiva samt att de modereras dåligt.

Vore roligt med något tips om det finns något kanonbra forum för öl (eller möjligtvis Mat & dryck) som jag missat!

Lägger som en liten bonus, i brist på bättre ,upp en lite smårolig bild från förra nyår då det blev lite för mycket av det goda för både David och mig.

7 kommentarer:

  1. Ett bra forum vore helt underbart, liksom en bra svensk ölsida med betyg osv. (ni vet ju hur vi diskuterat öltorgets brister)

    whiskyforum.se visar verkligen hur ett bra forum kan se ut. För whiskyälskarna är det rena himmelriket, såklart. Dom har även en ölavdelning för oss öl-nissar som är hyfsad.
    "Just nu drickes..." och "Senaste köp.." är stående rubriker och ibland dyker det upp andra intessanta diskussioner.
    Med lite fler inlägg kan det bli riktigt bra.

    SvaraRadera
  2. Någon borde helt enkelt ta tag i det. Att starta ett forum är ju inte speciellt svårt, det är väl att underhålla det som är kruxet. Jag skulle mer än gärna vara med och hjälpta till med ett.

    SvaraRadera
  3. håller på att starta upp ol.ifokus.se :) kom gärna in där :)

    SvaraRadera
  4. Sprillans nytt forum: http://kanpai.forum24.se/

    SvaraRadera
  5. http://www.oltorget.nu/

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Ok, då är det dags för ett seriöst försök att göra ett ölforum där vi alla öltokar tillsammans kan diskutera vår favoritdryck!

    Ölforum.se

    Detta forum är bara ett par dagar gammalt och har redan fått klartecken från fyra bryggerier som kommer uppdatera oss direkt i forumet!

    Som sagt, Ölforum.se. Var med redan från början!

    SvaraRadera