torsdag 18 juni 2009

Onsdagskväll i Karlstad

Lite halvt oplanerat skickade jag iväg ett sms till David och undrade om vi skulle gå ut och ta ett par öl på krogen i Karlstad och snacka lite. Han var på. Det bar iväg till Bishops Arms där det konsumerades lite Schneider Hopfen Weisse på fat samt Jämtlands-ölet Heaven, också den på fat. Trevliga öl bägge två, dock inget superspeciellt.

Vi kände sedan att Bishops Arms var lite väl knökat för att orka sitta kvar, dessutom hade vi hört talas om den lilla puben i äkta Brittisk stil vid namn Woolpack Inn (ja namnet kommer från puben i den Engelska tv-serien Hem Till Gården). På ovan nämnda pub blev det en Youngs London Stout (tydligen olika namn på den, stod Youngs på kranen iaf) följt av en Fuller's ESB. Till Stouten käkade jag en Cottage Pie och David en korg med klyftpotatis och vitlöksdipp. Vill verkligen passa på att rekommendera ett besök.

Kvällen kändes alldeles lagom, och man kände sig lite seg efter fyra öl varav den första var lite väl stark att dricka ett stort krogglas av. Hursomhelst var det oerhört trevligt och opretaniöst.
Eventuellt kommer recensioner av ett par av ölen senare. Vill också passa på att önska trevlig midsommar!

1 kommentar:

  1. Enligt Ratebeer är "Youngs London Stout" samma som "Youngs Oatmeal Stout".

    SvaraRadera