fredag 9 oktober 2009

Oktoberfest på Bishops Arms - del I

I år firar Bishops Arms-kedjan 15 år och det firades i Karlstad med en Oktoberfest igår - är ganska säker på att de kört/kommer ha liknande tillställningar i andra städer också? Hursomhelst så fick jag, vid mitt senaste besök, en inbjudan till evenemanget åt mig och Fredrik.

Det var hursomhelst en mycket trevlig kväll där vi bjöds på traditionell tysk buffé (mycket korv, fläsk, och surkål med andra ord) tillsammans med ett par öl (Hofbräu Oktoberfest som fungerade utmärkt till maten och bidrog till den tyska stämningen trots att det som öl kanske inte är så jättespeciellt). Efter det bestämde vi oss för att använda vår andra dryckesbiljett till en Wiesen Edel-Weisse som serverades i ett traditonellt steinkrug - lite kul att prova i alla fall!

Mer intryck från kvällen kommer senare. Det finns en del att skriva om, tror jag. Dessutom finns det en del bilder som Fredrik tog. Man kan hursomhelst konstatera att det är kul att ens ölintresse kan ge en sådana här priveligier!

(Och ja, det verkar som Ratebeer är nere för tillfället).

5 kommentarer:

  1. Ser fint ut med den där maten, tysk mat har jag alltid gillat.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. @Gyllenbock: Det bästa var att allt var gratis, tysk oktoberfest-buffé samt två valfria tyska öl! Så man var ju tvungen att fira med något lite mer exklusivt senare för att kompensera - man får ju inte vara för snäll mot plånboken. ;)

    SvaraRadera
  4. Ratebeer funkar igen. Kände en lätt panik komma krypande ett tag :)

    SvaraRadera
  5. Nu är det nere igen...

    SvaraRadera